Emailing

Exemple

1. Campanie pe e-mail marketing pentru un magazin online de pantofi

Intotdeauna mi-a placut sa ofer acest exemplu pentru ca a fost un succes important pentru companie in sine. Totul a tinut de baza de date si de mesajul transmis.

De ce spun asta?

Mesajul a fost transmis persoanelor interesate ( femei, peste 19 ani, cu un anumit venit si locuitoare in orasele mari). Imaginile au fost alese cu grija si le-au starnit interesul). Titlul si sender-ul a fost unul amuzant si in acelasi timp si atragator pentru potentialii clienti.

Campania de emailling a fost asociata unei puternice comunicari online ( facebook, twitter si marketing afiliat)

2. Campanie de e-mail marketing pentru o firma de curatenie- spalare geamuri cladiri inalte.

Aici a fost putin mai dificil fiind vorba de companii si de cladiri. S-a luat in considerare cifra de afaceri si numarul de angajati. Mai mult ca sigur o firma cu un singur angajat nu este interesata de spalarea geamurilor unei cladiri. Asa este? La fel daca luam in calcul si cifra de afaceri.

Avand aceste componente, un text bine formulat si o ferta speciala valabila doar o luna campania de email marketing s-a dovedit a fi un succes. S-au semnat 20 de contracte noi pentru anul 2013. Un bun inceput de an si o investitie care a fost amortizata imediat.

Pe langa email au folosit si varianta de mailing ( trimiterea de oferte prin posta) in cazul companiilor care nu aveau mentionata adresa de email.

Pe langa aceste exemple va recomandam sa cititi si prezentarea urmatoare:

CD BAZE DATE ListaFirme

CD Baze de date ListaFirme ®

  • Prelucrati datele in aplicatiile proprii;
  • Maximum de flexibilitate in utilizare;
  • Date de contact pentru marketing;
  • Obtineti noi clienti sau parteneri.

 
Facebook
 
021-310.67.91/92